Logboek; Het HART chakra en de OHM klank... Koers houden in het Licht van de nieuwe Aarde.

 

                                                  
                                                     


🔗 Welkom.

Het Hart chakra en de Ohm.

Lieve mensen,

Vandaag is er een ervaring die gedeeld wil worden.

Sinds een halfjaar werk ik met stemvorken (fonoforese)
Dank zijn mijn liefde voor zang, dans en muziek weet ik hoeveel de mens op ziel-niveau kan opknappen van zingen en muziek. Toch kwam een ervaring met één van de stemvorken, volkomen onverwacht naar mij toe.

Ik heb het over de AUM, Ohm, OM-klank. 
Deze zo belangrijke klank waarvan men spreekt; "In den beginne was er het woord" Een klank... d
e AUM klank. Deze klank vertegenwoordigd volgens oude religies/tradities de Levensenergie en is de frequentie/vibratie van De Schepping.
 
Net als o.a. de 528 Hz. (Solfeggio frequenties) is ook de OM-klank met het Hart-chakra verbonden. 

Deze OM-frequentie de 136,10 Hertz viel in het begin direct 'uit'. Je begrijpt dat ik destijds direct gealarmeerd was, deze klank doorklinkt in heel ons lichaam en dagelijks leven. Ik besefte dat het mijn liefdevolle verbinding met mijzelf, met moeder Aarde en mijn betrokkenheid bij de medemens was die mij letterlijk op de been hield, op de momenten dat de lage OM frequentie haperde.

Na het aanschaffen van de OM-klank één octaaf hoger, de 272,20 Hz. en deze dagelijks samen met 136,10 Hz. te gebruiken, kwam er langzaamaan een verbetering, nu resoneert de 136,10 Hz. stukken beter. Nu ik tevens in bezit ben van de OM-frequentie 544,40 Hz. nog een octaaf hoger, gaat er een grote opluchting door mijn systeem. Te meer nu er dankzij de 544,40 Hz. een helder doorzicht is ontstaan en alle lijnen weer verbonden zijn.

(zie note; voor de aanvulling van 31-10-2022)

Een oud thema lost op en de gronding is stabiel en sterk. Heel dankbaar ben ik met deze nieuwe stap, zij zal mij verder brengen.

Klank-healing is een, over het algemeen, zachte ervaring.
Er kan veel loskomen, soms ook veel in één keer, juist dan zijn een goede gronding én een goede ademhaling heel belangrijk.


Waarom deel ik dit met jullie?...
Wat ik jullie mee wil geven is, weet dat wanneer wij in deze bijzondere tijden hele oude thema's en trauma's tegenkomen in onszelf, het uiterst belangrijk is je gevoel te volgen en te vertrouwen wanneer je naar iets nieuws getrokken wordt. Iets nieuws waarvan je in eerste instantie misschien denkt; "Dat is toch niets voor mij?"

Juist nu is het de tijd om niet alleen op, voor ons soms bijzondere wijze, op te ruimen wat ons letterlijk en figuurlijk in de weg zit, maar ook om verrassende signalen die van-binnen-uit komen heel serieus te nemen. 

Niets is vreemd, stel je juist nu volledig open voor alle signalen die naar je toekomen. Onderzoek ze, dat is het mooiste wat je voor jezelf en je ziel kunt doen.
En jij bepaald, niemand anders (!) waar jij je mee verbinden wilt.


Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.

Wij ademen het Licht In...

Ik Ben 

In liefde, Lyonne 


Note;

Aanvulling van; 31-10-2022

Waar de 528 Hz. het Hart chakra opent, heeft de 544,40 Hz. een zeer zuiverend effect in het Hart chakra gebied.

Waar de 136,10 Hz. de ervaringen van de lagere chakra's in evenwicht brengt via het Hart, brengt de 272,20 Hzvia het Hart een diepe verbinding met je ziel en je ziele-pad.

De 544,40 Hz. brengt de zuiverende werking van het Hart met de hogere chakra's in-evenwicht. Het is een prachtige glasheldere en zuiverende klank/toon.

In Liefde, Lyonne