Welkom bij emotiebewust - LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden


Vandaag ontving ik een impuls om te starten met een logboek. Dit, omdat jij er misschien steun en helderheid door kan ervaren. Soms heb je elkaar even nodig om Koers te kunnen houden.

Het ligt in mijn bedoeling jullie deelgenoot te maken van persoonlijke ervaring en waarheid, van inspiratie, interne waarnemingen én emotionele processen die wij zoal kunnen ervaren.
Maar ook, hoe de wereld ons van buitenaf intern kan raken. 
Ik zeg maar zo... je ervaart de wereld in jezelf. 

Hoe ga je om met deze processen? Je kwetsbaar opstellen is je Kracht!

Het is mij opgevallen dat iedereen op z'n eigen tijd met persoonlijke processen, thema's en taak bezig is.
Maar ik ervaar ook dat wij Lichtwerkers in ploegendiensten worden ingezet voor het 'Hemels-uitzendbureau', waar wij overigens zelf, op zielsniveau, mee hebben ingestemd.... 😏😊

Wij leven hier op Aarde met een gezamenlijk doel: "SamenLeven in verbondenheid"
Ieders (!) bijdrage in *Licht en Liefde* is zo welkom!

Laten wij de *Onvoorwaardelijke Liefdesenergie* die naar ons toestroomt met open Hart ontvangen en met mildheid blijven kijken naar dat wat erin onszelf afspeelt.

Ik eindig met een mantra bijvoorbeeld:

Er woont licht, liefde, vreugde, vrede en kracht in jou en mij.
Ik Ben.

of.....

Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben... 

Gebruik een mantra voor jezelf op het moment dat jou energie wiebelig voelt. Ga eventueel als ondersteuning hierbij in een X staan of zitten, benen wijd gespreid en armen omhoog ook wijd gespreid. 

Visualiseer bv. dat je een boom bent die diep wortelt, vanuit je voeten en staartbeen, in Moeder Aarde en haar takken breeduit hoger en hoger de lucht in laat groeien, zo ben je in-verbinding met Hemel én Aarde. 

In liefde, Lyonne  

emotiebewust@gmail.com