Balanskaarten > Welkom
Hartelijk welkom op deze pagina!

Ik vind het moedig dat je bereid bent je emotie te ervaren.Vaak stoppen wij onze emotie en gevoel weg. We hebben er even geen tijd voor, ‘parkeren’ de emotie en wijzen ons gevoel op dat moment af. Dat doen we soms al jaren zo en dat lijkt prima te werken, totdat we merken hier geen grip meer op te hebben. Er kunnen zelfs nare lichamelijke klachten door ontstaan.

Het is belangrijk onze gevoelens en emoties te accepteren. Wanneer we een emotie onderzoeken kan duidelijk worden dat deze te maken heeft met een gebeurtenis die je jaren geleden hebt ervaren. Dat maakt het allemaal ingewikkeld!

Op deze site geef ik je ‘tools’ voor het onderzoeken van je emotie en de positieve Intentie* die daar bij hoort. Je maakt kennis met "De Balanskaarten", het Gedragsbarometer schema en Stappenplan. Je zult ontdekken hoe waardevol en ondersteunend Synchroniciteit* hierbij is. Uiteindelijk krijg je meer duidelijkheid en inzicht in jezelf!

Inschrijven (zie contact) voor een cursusdag is mogelijk. Daarnaast zijn er training-workshops, waar je met al je vragen terecht kunt. De eendaagse cursus wordt gegeven in het weekend, de workshops in één dagdeel in het weekend.

Ik wens je veel succes met je ontdekkingstocht!