Logboek; Lichtvrienden... Koers houden in het Licht van de nieuwe Aarde.

                                      

🔗 Welkom.

 
⁂ Lichtvrienden 

Lieve mensen,

Wat kunnen wij ons dankbaar voelen met zoveel liefdevolle 'onzichtbare' vrienden om ons heen, met zoveel onvoorwaardelijke vriendschap, die wij van hen mogen ontvangen.

Regelmatig roep ik; "'Wat zou ik zonder jullie support, zonder jullie onvoorwaardelijke vriendschap moeten beginnen, ik weet niet hoe ik ervoor had gestaan zonder jullie begrip en steun. Jullie zijn GOUD waard !!!

Dan voel ik een warme gloed van liefde door mij heen stromen. Liefdevolle vriendschap delen geeft beide partijen vreugde en inspiratie om verder te gaan. 

Dan hoor ik; "We houden vol, we gaan door lieverd!" 

Erkennen...
Lieve mensen, open je Hart voor hen en laat je Hart spreken, voel de Liefde om je heen ⁂ 

Laat je omarmen door je Lichtvrienden.
Ooit hoorde ik een Engelstalig liedje waarin men zong: "Wakker worden in de armen van je Gids..."  

Herkennen...
Weet dat jouw Gidsen en de Engelen, de Meesters zo eenvoudig te herkennen zijn. Ik bedoel: herkennen aan en in de energie. 

De Liefde van de Lichtvrienden die bij ons aanwezig zijn is eenvoudig.
Eenvoudig met warmte of rust, vredigheid of juist enthousiasme, aanmoediging of diep vertrouwen, enzovoorts. 

De Liefde van deze zielen in het Licht is, zoals ikzelf het ervaar, altijd opbouwend, nooit bekritiserend, vol mededogen en begrip. Voor mijzelf maar ook voor de wereld om mij heen. Nooit zal er ook maar enig woord van oordeel of weerstand uit hun 'mond' komen, er is géén weerstand te voelen bij hen.

Daarom is het zo eenvoudig deze vrienden te herkennen. 

Wanneer je ook maar ietsje weerstand, negativiteit, ongeduld voor jou óf je omgeving voelt.... wees dán alert en keer direct terug naar de warme en oordeel loze vriendschap van de vrienden die jou omringen. Keer direct terug naar de liefde in je eigen Hart, naar je liefdevol Zelf, je Bron-verbinding.

Zo blijf je verbonden met jouw echte en waarachtige vrienden. Er is werkelijk geen enkel stukje ego-gerichtheid bij hen te voelen en te vinden.

Lichtvrienden zijn Lichtvrienden voor iedereen. Zij zullen niemand oordelen of partij kiezen.

Ja, mijn team is er om mij persoonlijk te steunen, te begeleiden, te helpen de verbinding met mijn hogerZelf sterk te houden. En toch, zij zullen nooit oordelen over wie dan ook.

De Aartsengelen, de Licht-Meesters en de Galactische Lichtvrienden zijn er voor ons allemaal. Wanneer nodig, mogen wij persoonlijke hulp van hen ontvangen, daar mogen wij om vragen. 

Je herkent hen aan hun Liefdevolle aanwezigheid, met onvoorwaardelijke warme vriendschap voor jou én iedereen. Er is zo'n groot begrip voor alle partijen, en juist  aan deze liefdevolle neutraliteit, vanuit begrip voor iedereen, herken ik hen zo goed.

Vanuit een neutrale houding, staan zij voor ons klaar !
Soms moet ik even zuchten wanneer de energie zwaar, verwarrend en weerspannig aanvoelt. Zelf wil ik nog weleens een opmerking lanceren in de trant van: 😉 "Ik heb weer eens last van 'De zware jongens'... Ze zijn weer uit op mijn 'geluks-dubbeltje'...
Dan blijft het stil... 
Vervolgens krijg ik een 😉 met de opmerking; "We willen je graag helpen...!?" 
En zucht ik: "Ja graag" en mag ik opnieuw de zware-energie aan hen geven.


Blijven bouwen...
Aan mooie liefdevolle vriendschappen blijf je samen bouwen, door met aandacht en waardering aanwezig te blijven. Zo is het ook met deze vriendschappen, ook de relaties met Lichtvrienden hebben onze aandacht en betrokkenheid nodig. Daar word ik mij steeds meer van bewust.

Aanvaarden van jezelf...
Lieve mensen, het aanvaarden van jezelf, precies zoals je bent, is het mooiste geschenk dat je jezelf én je begeleiders kunt geven (!) hierbij voel ik zoveel vreugde van hun kant. 

Ik ervaar steeds sterker dat, wanneer ik onafgebroken in waardering voor mijzelf kan blijven staan, en geen enkele twijfel toelaat... De energie rustig, stabiel en hoog kan blijven, dankzij aanvaarding van mijzelf.

Iedere moment dat wij de Liefde van ons Zelf én de vrienden om ons heen kunnen aanvaarden, wordt gevierd. Iedere stap voorwaarts in: 'meer waardering voor jezelf' wordt gevierd. Aan deze vreugde herken je jouw vrienden. 

Zij steunen ons zodat wij stay-on, trouw kunnen blijven aan onze De Bron-verbinding.
 
Thank you dear Friends, we follow the way on and stay with God.
 

Er is zoveel te delen met hen die jou dag en nacht bijstaan, vier met hen je Leven


Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.

Wij ademen het Licht In...

Ik Ben 

In liefde, Lyonne