Logboek; De zomerse warmte helpt ons opruimen....

🔗 Welkom.

De zomerse warmte helpt ons opruimen...

Onze gemiddelde lichaamstemperatuur verhoogt door de aanhoudende warmte, in de nacht koelt het in de huizen maar weinig af. Behalve daar waar de Air-Condition volop draait, worden de mensen langzaam 'gaargekookt'. De cellen van ons lichaam gaan sneller trillen, het lichaam maakt overuren en de hersenen vertragen.
Zodoende moeten wij ook vertragen en zijn wij meer in onszelf, naarbinnen gericht.

Het helpt de mens meer vanuit het gevoel, intuïtie, te checken wat er gebeurt, of ... de mens laat alles meer langs zich heen gaan en kan minder makkelijk volgen wat er gebeurt.

Door de warmte wordt ziel-celgeheugen oftewel oude pijn nóg krachtiger losgetrild uit onze cellen. Het lichaam krijgt zo de gelegenheid de oude lagen van pijn versneld los te laten, en dat in combinatie met de leeuwenpoort waar wij zojuist doorheen zijn gegaan, samen met de supermaan, dan kun je wel zeggen....
Werk aan de winkel ! 

Niet alleen voor de mens en z'n ziel, ook voor het Dierenrijk en de Aarde zelf is er werk aan de winkel. 

Wanneer wij bijvoorbeeld, de vele bosbranden daarbij optellen, dan kun je voor Moeder Aarde zeker spreken, van een grote schoonmaak .

Buiten de vele dieren die omkomen bij deze branden, is er voor de dieren die deze branden aan zich voorbij zien gaan, ook een diepgaand proces van schoonmaak bezig. 

Welnu, de cyclussen van de aarde spelen hier wellicht een belangrijke rol in.

Alleen, zo'n 15 - 20 jaar geleden werd er al aan de noodrem getrokken door inheemse volkeren, zij sloegen alarm omdat het voor hen niet langer meer mogelijk was om, zoals hun voorvaderen dit eeuw na eeuw na eeuw wel konden, de lucht en de zee te 'lezen' over wat er stond te gebeuren, welk weer type men kon verwachten. 
De boodschappen die zij krijgen kloppen niet meer met wat er letterlijk op aarde plaats vindt. Er gaat 'iets' helemaal niet goed op de aarde en met moeder Aarde, zo vertelde zij destijds. Zij waren en zijn nog steeds, uiterst bezorgd over deze ontwikkelingen.
Het leek er toen al op dat de mensheid bezig was met activiteiten die een ernstig destructieve invloed hebben op de natuurlijke gang van zaken in het ecologisch systeem van de aarde.

De berichtgeving hierover is al tijdenlang zeer divers en men spreekt elkaar dan ook enorm tegen, en dit geeft weer strijdt.

Maar, wij zijn niet allemaal zo beïnvloedbaar door dichtgetimmerde intellectueel verhalen over onderzoek en wetenschap... wij hebben ook nog ons innerlijk kompas !!!

Wij voelen aan, in ons eeuwenoud ziel-Bewustzijn, dat er weldegelijk heel veel gebeurt wat wij niet zouden kunnen en mogen 'weten'.

Welnu, wij zijn hele oude angsten aan het opruimen, zodat ons Hart weer wijd open kan, opdat wij zonder angst durven te vertrouwen. Te vertrouwen op dat wat er in ons Hart naar bovenkomt en gekend wil worden.

Niet alleen de onrust van... er klopt hier iets totaal niet... 

Maar ook... Het zeker 'weten'; er wordt op dit moment een Goddelijk plan uitgerold dat zijn weerga niet kent. Een nieuwe wereld, waar dit soort acties niet meer worden geaccepteerd . 

De Goddelijke Intelligentie grijpt in, omdat de aarde klaar is voor de overgang naar een nieuwe orde. Wanneer ook de mensheid klaar is voor een nieuwe wereld, zal het plan zich verder voltrekken.

Wij ruimen ons onbewust-negatief-ziel-geheugen op, en maken de weg vrij voor nieuwe inzichten. De ziel wordt doorgelicht en staat te schudden op haar grondvesten. 

Wij werken net zo hard(t) aan onszelf als Moeder Aarde. 

Wij steunen moeder Aarde met een onwankelbaar vertrouwen in haar.
En samen met haar hebben wij een onwankelbaar vertrouwen in het Universele plan.

Wanneer wij het Goddelijk Licht inademen en onze cellen laten vernieuwen, geven wij in dankbaarheid het Liefde-Licht door aan Moeder Aarde en verbinden ons met haar Liefdevolle kracht.


Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 

Liefs, Lyonne