Logboek; Eenieder doorloopt een eigen proces...https://youtu.be/3fZmFLUu0BU


🔗 Welkom.

Eenieder doorloopt een 'noodzakelijk' proces van ontmantelen en ontkoppelen.

 

Het ontmantelen en ontkoppelen van oude negatieve overtuigingen en pijn, die horen bij de oude wereld van het angst-systeem.

Oké, maar zijn de verstoringen die ik ervaar in mijn energieveld, in mijn gevoel, in mijn lichaam wel allemaal afkomstig van mijzelf? Voel goed of dit zo is....
Test het uit, doe een kaart legging, kortom kijk wat voor jou werkt, om helder te maken... is deze verstoring van mij alleen?

Wanneer je onbewust emoties van anderen in je energieveld hebt opgenomen... 
Neem jezelf dit nooit kwalijk en ga door, want...weet dat het zeer waarschijnlijk je ziel-geheugen is dat nog enigszins met deze emotie van de ander resoneerde, waardoor je er bevattelijk voor was.

Innerlijk 'weten' wij dat iedere ziel, ieder mens zelf dit proces van schonen moet doormaken. Wij mogen dit niet overnemen voor een ander. Dit soort ogenschijnlijke 'hulp' staat de veranderingen en het noodzakelijk loslaten van dát wat niet meer goed is voor de ander, juist in de weg.

Ons wordt gevraagd ook ten opzichte van de medemens trouw te blijven aan onze eigen keuzes. Dat betekent dat je niemand mag ondersteunen die dit proces van loslaten nog niet zelf gekozen heeft. Je kunt wel een praktiserend voorbeeld zijn. 

Daarmee geven wij een duidelijk en geen halfslachtig signaal af naar de wereld om ons heen. Een duidelijk signaal aan de mensen die nog gevangen zitten in het angst-systeem en deze beslissing nog niet hebben genomen omdat zij geen uitweg zien. 

Gaan wij wel mee in de angsten, de zorgen om dit angst-systeem los te laten, dan laten wij de medemens in de waan dat het zonder deze keuze allemaal wel goed zal komen...

Tevens...
Blijven wij daarmee niet trouw aan onze eigen keuze!!!
Opnieuw zal het Leven je 'dwingen' te kiezen voor 'Luisteren naar de Liefdevolle leiding van je Geestelijk Zelf'.

De Wet van Aantrekking zal dit aan ons duidelijk maken. Bijvoorbeeld; Je wordt moe, wat zo mooi in de flow verliep stagneert in je Leven. Steeds meer stagneert de stroom van de levensenergie. De energiestroom voelt opnieuw stroperig aan, je komt niet goed meer vooruit... je bent sneller uit je evenwicht en je verliest de harmonie die je voelde.

Opdat moment hebben onverlaten, die het astrale veld nog niet wensen te verlaten, meer invloed op ons energieveld om ons proces te verstoren, te vertragen. 
Meer kunnen ze niet.

De kracht van oordeelloosheid.
Terug naar ons uitgangspunt; het loslaten van zaken die niet van onszelf zijn. Natuurlijk, sommige van ons zitten OGENSCHIJNLIJK in meer comfortabele situaties dan andere lichtwerkers.
WEET, dat eenieder een eigen pakket draagt en op z'n eigen manier door de fases heengaat waar de Ziel noodzakelijkerwijs doorheen móét gaan.

Blijf oordeelloos ookal kun je het proces van een ander niet begrijpen.
Ons oordeel-loos zijn zal de weg vergemakkelijken.
IN onze oordeelloosheid worden wij 
gedragen door het Licht dat in grote getalen naar de aarde stroomt.

Voor een hoger doel.
Door jouw eigen keuzes vol-ledig te accepteren als jouw waarheid, door jouw waarachtigheid, noodzakelijk en in neutrale oprechte Liefde gegeven, zal de levensenergie blijven stromen....
Zo ben je werkelijk instaat te ondersteunen waar jij
, vanuit het groter perspectief van je Geestelijk Zelf gezien, het "Hoger Doel en Welzijn van eenieder" kan ondersteunen.


Het proces voltrekt zich.

Het proces voltrekt zich hoe dan ook... 
Het proces voltrekt zich bij eenieder.

Je cellen schonen is een proces wat zich in samenwerking met ons Hart voltrekt, onderschat dit proces nooit !!!

Het lichaam is in samenwerking met ons Hart, zo hard aan het werk alles vrij te maken voor de grote sprong in de volgende dimensie die wij hebben gekozen als ons... "nieuw ontvangen SCHEPPINGSPROCES"   

Onze toekomst zal zich daar, en alleen dáár gaan voltrekken.
Dit is de Wil van de Schepper, de Wil van ons hogerZelf én nu ook van onze Ziel

Wij worden in dit proces gedragen door onze Schepper .

Alleen... Wijzelf maken de keuzes met vertrouwen in de Liefde, niemand anders kan dit voor ons doen.


Laten we elkaar steunen in het maken van deze belangrijke keuzes en elkaar helpen deze keuzes waar te maken.

Wij houden ons Hart OPEN en blijven oordeelloos.

In Liefde en Licht houden wij vol.


Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 

Liefs, Lyonne