Logboek; Onze vleugels uitslaan in het Licht van de nieuwe Aarde...
🔗 Welkom.

Lieve mensen vandaag mocht ik getuige zijn van een schattig tafereeltje, een mooie metafoor. Een prachtig teken van de ongeziene wereld.

Het mezen gezin...
In de tuin mogen wij onderdak bieden aan het gezinsgeluk van een pimpelmezen paartje. Wij horen de jongen piepen wanneer de ouders naar binnen vliegen. Het ouderpaar heeft het er vanzelfsprekend weer druk mee.

Vandaag zag ik hoe één van de jongen het nest uit wilde piepen, al piepend en wippend deed het een poging uit het nestkastje te vliegen. 
Een van de ouders vond dit nog niet zo'n goed idee en duwde het kleintje weer terug het nestkastje in. Dit herhaalde zich nog een keer waarna de ouder naar binnen vloog. Direct daarna vloog de kleine toch het nestkastje uit en zat al piepend en fladderend op de tak er onder.... Een paar tellen zat het zo op de tak en vloog toen terug het nestkastje in.

Zelf fluisterde ik de kleine toe... "Luister naar je ouders kleine, zij weten wanneer jij eraan toe bent uit te vliegen" 

Ik realiseerde mij dat ook wij, mensen er goed aan doen naar onze hemelse Vader-Moeder, De Bron in ons, te luisteren. Wij stemmen ons af om te kunnen voelen wanneer het tijd is onze vleugels uit te slaan en hoe wij dat het beste kunnen doen.

Ik realiseerde mij dat, wanneer wij in kalmte, rust en vrede goed oplettend zijn, wij zullen weten wanneer het tijd is voor de volgende stap.
We mogen erop vertrouwen dat wij het teken dat we zondermeer krijgen, zullen ervaren. Wat een geruststelling !!!

Wij mogen op onszelf vertrouwen dat wij deze tekenen zeker zullen zien, horen, voelen, weten, ervaren en begrijpen, wanneer wij maar voortdurend gefocust blijven op onze verbinding met ons hogerZelf en ons geestelijk Team, zij die ons ons leiden via het Hart.

Ik voelde de vreugde van mijn Gidsen omdat het teken en de geruststelling werd begrepen door mij. Een prachtige samenwerking, een grote vreugde. 

Lieve mensen...
Deze samenwerking is voor ons allen toegankelijk en het is onze toekomst in het Licht van de nieuwe Aarde. In deze bijzondere tijden groeien wij allemaal (!) in deze vaardigheden, wanneer wij er maar vertrouwen in hebben. 
Dit vertrouwen maakt ons zoveel meer toegankelijk.

Innerlijke rust...
Door innerlijk rust zijn wij nog sterker en sneller bereikbaar.

Soms is onze innerlijke rust ver te zoeken... Op zulke stormachtige momenten moeten wij erop vertrouwen dat wij deze momenten met Liefde en Begrip mogen aanvaarden. Vertrouwen dat al deze momenten weer voorbij zullen gaan en onze rust en bereikbaarheid 'gewoon' weer opgepakt kan worden. In de moeilijke momenten zijn wij nooit werkelijk losgeraakt van onze verbinding. 

Vertrouw dat deze verbinding door aanvaarding en overgave opnieuw zal herstellen. Verwacht, wanneer je midden in zo'n stormachtig fase zit, dat de rust opnieuw hersteld zal worden!

Zit je midden in een stormachtige fase, blijf jezelf bemoedigen met bijvoorbeeld de woorden; "Ook dit gaat weer voorbij !!!"

Zo kunnen onze ons hogerZelf en geestelijk Begeleiders onze rust zo snel mogelijk energetisch herstellen.

Dankzij deze rust en bereikbaarheid zullen wij weten wanneer het onze tijd is;

  • Het 'nest' (comfortzone) te verlaten...
  • Onze vleugels uit te slaan IN het Licht van de nieuwe Aarde...
  • De nieuwe wereld in te vliegen...
  • Ons over te geven aan een nieuwe ervaring !!!


Met Liefde, geduld en compassie voor jezelf en je Ziel ...

Ademen wij het 
Witte Licht IN.

Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 

Liefs, Lyonne