Logboek; De Violette Vlam van Transformatie... Koers houden in het Licht van de nieuwe Aarde.

🔗 Welkom. 

De Violette Vlam van transformatie.

De Violette Vlam heeft een beschermende werking, deze vlam wordt in verband gebracht met o.a. de kracht en aanwezigheid van de Aartsengelen Zadkiël en Lady Amethyst, met Aartsengel Michaël en Lady Faith en ook met St. Germain en Lady Portia.  (Zie de Note onderaan de pagina)

De Violette Vlam helpt ons met het loslaten van oude pijnen en angsten. Pijn en angst worden in het licht van de Vlam overgedragen aan de Bron en omgevormd naar vertrouwen. Het overdragen in overgave, brengt ruimte voor een overvloed aan Licht, onvoorwaardelijke Liefde en nieuwe inzichten.

Daarnaast helpt de Violette Vlam het lichaam met het helend/ herstellend vermogen.

Oude negatieve mentale patronen worden keer op keer geschoond en nieuwe overtuigingen gebaseerd op vertrouwen nemen toe in kracht.

Er ontstaat meer vrede in de mens die zich laat omhullen met de Violette Vlam.
Gevoelens van harmonie en evenwicht worden sterker.

Wanneer je de Violette Vlam gebruikt om je omgeving te reinigen en te harmoniseren zal je wellicht op de lange duur gaan ervaren dat er meer rust in de omgang met je medemens ontstaat. 

Zelfs de dierlijke bezoekers in de tuin, maken meer en meer een vredige indruk. 

Er wordt ons gevraagd de Violette Vlam te gebruiken om onze omgeving, je huis, je wijk, je dorp/stad, je land en de gehele wereld IN deze Vlam te visualiseren.

Visualiseer met je ogen dicht als dit makkelijker voor je is.
Zie hoe de Violette Vlam vanuit de kern van de Aarde door het aardoppervlak heen de aarde omhuld met deze (zacht) paarse of violette kleur.

Maak dit beeld zo helder mogelijk. Wanneer je er geen beeld bij hebt zou eventueel een foto of een tekening van de Violette Vlam kunnen helpen.
Misschien zie je alleen een paarse kleur, prima!

Welk beeld jij hebt van de Violette Vlam is minder van belang, het gaat om jouw 
'Intentie voor transformatie'. 

Het is een waardevolle ondersteuning wanneer je de dag begint met deze visualisatie, door Jezelf en de gehele Aarde in de Violette Vlam tezien.

Een goed begin van je dag, maar ook een goed
 einde van je dag, op deze manier kun je onrust en eventuele onopgemerkte beïnvloeding weer loslaten en omkeren in vrede en vertrouwen. Dit is heel heilzaam voor de nacht.

Gebruik eventueel een affirmatie, een mantra bijvoorbeeld OM NAMAH SHIVAY...U Wil Geschiede of een gebed erbij.

Meerdere toepassingen zijn mogelijk. 

*   Zo kun je tijdens een gesprek jezelf en de persoon(-en) in de Violette Vlam zien, hierdoor blijft eenieder gemakkelijker met z'n eigen energieveld verbonden.

*   Neem een specifieke plaats of persoon in gedachte, bijvoorbeeld de school waar je kind of kleinkind naar toe gaat. Zie de school en alle aanwezigen door de Violette Vlam worden omhuld en beschermt.

*   Mogelijk heb je behoefte om meerdere specifieke plaatsen en landen, als ondersteuning in de Violette Vlam te visualiseren. 

Bijvoorbeeld;
Je school, je werk, je familie, je gemeenteraad, de Artsen van het Zelfzorgcovid19.nl team, de inwoners van een land, enzovoorts....


INTENTIE...

Bedenk hierbij dat jouw Intentie de scheppende kracht is.
Wanneer je deze visualisatie oprecht met de intentie voor 'Het hoogste goed en welzijn van alles en iedereen" doet zal het Licht jouw Intentie ondersteunen.

Wanneer jij bijvoorbeeld de Intentie uitspreekt dat onderleidingvan de Violette Vlam de kinderen, de leiding en het bestuur van de kindertehuizen, hun Hart zullen openen om leiding en bescherming van het Licht te ontvangen, voor "Het hoogste goed en welzijn van iedereen", kun je de vorm en uitwerking hiervan overgeven aan de Bron. Vertrouw erop dat jouw intentie helpend zal zijn voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen. Dit even als voorbeeld.

Wij kunnen heel veel voor onze medemens betekenen, zelfs wanneer wij maar even tijd hebben. 

Wanneer je deze Intentie in het begin van de dag doet kun je door de dag heen alleen even het beeld van de ochtendvisualisatie oproepen, dit voldoet. Uiteraard geldt dit ook voor de affirmatie of de mantra die je je eigen hebt gemaakt.

Dit beeld kun je ook gebruiken wanneer je slecht nieuws hoort of leest. 
Door steeds opnieuw de wereld in de Violette Vlam te zien, creëer je een sterke Intentie van Transformatie en Krachtige heling voor de Aarde en de medeMens.

Deze handeling versterkt jouw gevoel van vertrouwen in de toekomst. 


Voor mijzelf gebruik ik naast;
De omhulling van het Witte Licht
de Violette Vlam, tevens een kristalpiramide van stralend helder kristal om mij heen.


Wij ademen het Witte Licht IN....

Er woont Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 

Liefs, Lyonne 


Note;

Veel informatie over de Violette Vlam is te vinden in de 4 boeken van Ronna Herman.
https://www.starquestmastery.com/
- Je Heilige zoektocht
- De Gouden Belofte
- De toekomst is Nu (De Gouden Belofte 2)
- Laat het Licht zijn

Veel informatie van het eerste boek 'Op vleugelen van Licht' is opnieuw terug te lezen in deze vier boeken, verrijkt met meer informatie, praktisch toepasbare meditatie én visualisatie oefeningen en vele affirmaties. Een aanrader!

Een prachtig artikel, welke een Nederlandse vertaling is van de boodschap van Michaël via Ronna over de Violette Vlam, is terug te vinden op de website;
https://home.kpn.nl/jack-hearts/adonaimikaelu/De%20Violette%20Vlam.htm 


Aanrader;


De purperen energieplaten van Tahuti Health Goods

http://www.tahuti.nl/tahutix/f10.pdf