Logboek; VOLLE MAAN in het Licht van de Nieuwe Aarde....🔗 Welkom. 

Lieve mensen,

Het is duidelijk VOLLE MAAN ....
Er vind veel roering plaats in het collectief veld van angsten.
Mogelijk heb jij dit ook gevoeld. Veel emoties van twijfel aan jezelf en onzekerheid zijn goed voelbaar. Dit kan soms enorm zwaar aanvoelen, ook in de nacht. 

Weet alsjeblieft dat het hier nooit gaat om een gebrek aan kracht of kennis van de leraar, wordt mij gezegd! De nachtelijke episodes zijn géén kwestie van gebrekig leraar zijn maar van een STERKE leerling zijn. Iedere leraar is tevens een leerling, aan het leerling zijn komt geen einde voor de Ziel.

Wij lopen géén weg naar perfectie of volmaaktheid, er is geen eindstation voor onze Ziel. Onze Ziel is verbonden met het Geestelijk Zelf, en dit Geestelijk Zelf is verbonden met Volmaaktheid van de Bron. Wij mens en Ziel, lopen deze weg hand in hand MET de Volmaaktheid. 
Soms voelt het zo anders, wat is er dan aan de hand?

Dankzij de verbinding van onze Ziel met het Geestelijk Zelf is de Ziel verbonden met volmaaktheid. Onze Ziel maakt zodoende deel uit van de volmaaktheid. 

Waar gaat het dan om, wanneer er van die momenten zijn dat je voelt: "Nu komt het erop aan(!), kan ik dit krachtenveld werkelijk buiten mijn houden? Is het mogelijk nu het rustpunt in mijn Hart te behouden?"

Uiteindelijk zijn wij sterke leraren die een flinke taak op ons hebben genomen. Een taak die net zo goed ook onze leerweg is !
Dit betekend dat wij geen perfecte leerlaren behoeven te zijn, wij voeren onze Lichttaak zo goed mogelijk uit. 

Wanneer wij in voortdurende verbinding staan met ons Geestelijk Zelf en de Geestelijke wereld om ons heen dan worden wij onvoorwaardelijk en zonder uitzondering geholpen deze taak zo goed als mogelijk uit te voeren. Echter, nogmaals, er wordt géén perfectie van de mens en Ziel gevraagd. 

Elke poging, van een diep gemeende en volledig toegewijde actie die wij uitvoeren, is een belangrijke stap voorwaarts !!!

Ook als het naar onze mening (Hoofdwerk) onvoldoende is gelukt, dan nog.....
Iedere stap voorwaarts is de toewijding van het uitvoeren van onze taak dubbel en dwars waard voor het proces, vind het Universum !!!

Er is dus een proces gaande waar wij allen een onderdeel van zijn.

Wanneer wij een constante focus hebben op onze LICHTtaak en iedere minuut deze Lichttaak serieus nemen, ook al worden wij soms in de verleiding gebracht, worden wij misleid om mee te gaan in het negatieve krachtenveld, ZODRA wij ons met onze aandacht en ademhaling op onze verbinding met het Licht in ons Hart, ons Geestelijk Zelf richten, zullen wij opnieuw op het Krachtenveld van LIEFDE afgesteld staan. Steeds opnieuw ijken wij onszelf.

In de nacht kan zo'n focus een lastig verhaal zijn, je bent in een slaap-waak stand en het dagbewustzijn is in rust. Het onbewuste deel van ons is makkelijker beïnvloedbaar voor verstoringen.

Door allerlei redenen is ons mentaal-energieveld vermoeid, of overbelast. Zij heeft de nachtrust nodig om bij te tanken (aan de oplader) en kan deze verstoringen opdat moment niet vertalen. Het is onze mentale kracht die deze verstoringen buiten de deur zet, of buiten de deur houdt.

Juist dan kan dit krachtenveld ons makkelijker bereiken, en sterk aanwezig zijn.

Mijn vraag was dan ook; 'Hoe kan ik mij, voor het slapen gaan, hier zo goed mogelijk op voorbereiden?" Maar ook; 'Hoe kan ik tijdens de nacht hier het beste mee omgaan?' 

Ten eerste maakt het Lichter voor jezelf, lach om wat je hoort, voelt en 'droomt'
De humor die jij hier tegenover stelt is letterlijk GOUD waard.
Geen galgenhumor die zich ergert aan het proces of aan zichzelf en eigen vermeend 'onvermogen', maar.... Maak het letterlijk Lichter door er met heel veel waardering voor jezelf naar te kijken.
De waardering die jij hebt voor je trouwe toewijding aan deze taak is DE WEG naar een rustige nacht !!!

Zie jezelf in ieder moment van de dag in het Grote Witte Licht staan, je bent er voortdurend mee verbonden, ook in de nacht
Hoe meer je dit overdag beoefend des te meer zal je dit in de nacht als vanzelfsprekend ervaren en toepassen.
Het Licht helpt ons onze angsten los te laten en ons veilig te voelen.

Overigens, weet dat het negatieve krachtenveld een hele hoop herrie kan maken maar.... géén werkelijke inbreuk op jouw menszijn en Ziel kan maken. Het lijkt heftig en voelt ook zo, toch is dit enkel onze eigen associatie en herinnering aan een oud proces van pijn en vermeend onvermogen.
Hier maakt dit krachtenveld nog gebruik van, wij zijn door onze herinneringen aan deze processen van ooit, nog iets te makkelijk bereikbaar.

Wij voeden dit veld nooit wanneer wij in de slaap-waak stand heftige ervaringen en reacties hierop hebben, omdat wijzelf en onze Ziel, met de hulp en Intentie van ons Geestelijk Zelf en de Geestelijke wereld, volledig afstand nemen van dit krachtenveld.

WEET dat je elke dag sterker wordt in het Lichter maken van het uitvoeren van je Lichttaak. JUIST door vol vertrouwen en nooit ontmoedigd door te gaan met dit werk als leraar én leerling !!!

DE Hemel volgt ons met grote blijdschap en dankbaarheid op ons pad, wij worden gesteund en ook gedragen wanneer dit nodig is, door het Licht.
Adem dit Licht IN...

Wij zijn medescheppers, die de nieuwe wegen belopen.
Wegen van Broederschap en Liefde.

Lief mens, voel je VRIJ van alle mogelijke zorgen.
Jij bent zo mooi op weg een nieuwe wereld voor eenieder, te helpen creëren.


 Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne