Logboek; De Ziel in het Licht van de nieuwe Aarde....๐Ÿ”— Welkom.

De 'toon' van mijn Ziel....

In deze belangrijke en intense maanden ervaar ik persoonlijk opnieuw een flinke opruiming. Mijn Ziel ruimt oude zaken intensief op. 

Steeds meer ervaar ik een inzicht hoe dit gebeurt. Mijn Ziel start met een trilling uitzenden waar mijn omgeving op reageert. 

De toon van de Ziel verandert regelmatig. Niet mijn Ziel-codering, maar wel de toon die van mijn Ziel uitgaat.

Op de momenten dat mijn Ziel voor een volgende opruiming staat wordt er als het ware een bepaalde toon uitgezonden waar de omgeving op reageert. Ik denk hierbij aan de walvissen die elkaar op grote afstand kunnen horen, aanvoelen en verstaan.

Steeds meer ervaar ik dรกt dit plaats vindt en gelukkig steeds beter wanneer dit start! Zodat het mij niet meer zo verrast....

Daarnaast voel ik ook meer aan wanneer het klaar is, en ik uit het proces mag stappen. Vroeger was ik geneigd, vanuit schuldgevoel, hier langer dan noodzakelijk in te blijven hangen... O ja, ik functioneerde wel hoor, daar werd ik vooral in de stilte momenten mee geconfronteerd. 

Nu wordt het proces dat plaats vindt, over het algemeen, sneller inzichtelijk en duidelijk, en herken ik een patroon. Toch wil ik hier niet te star aan vasthouden, want ieder proces vanuit weer een ander bewustzijns laag, voelt toch net iets anders aan.

Het is zo fijn dat ik door de jaren heen de 'slag' te pakken heb gekregen om zo snel mogelijk te kunnen begrijpen wat er speelt. Steeds minder belangrijk is het om te moeten weten waarom, of hoe dit alles ooit is ontstaan.

Mijn gevoel wordt sneller duidelijk, helder.
Alle oefening van de afgelopen jaren werpt zijn vruchten af.
Steeds minder 'onnodig' tobben over alle verwarring die er ook (even) mag zijn!!!

De 'toon' wordt sneller begrepen en dus.......
En dus de reactie van mijn omgeving ook ๐Ÿ˜‰

In stilte voel ik de 'toon' die mijn Ziel laat horen, en mocht er nog een twijfel of enige onduidelijkheid zijn dan trek een kaart door middel van een Ziel & Geest & Lichaam & Ik-begrip, kaart legging. Zoveel duidelijkheid wordt mij dan gegeven, dat ik steeds sneller door zo'n proces heen kan gaan.


Ik ben dankbaar voor deze bijzondere hulpbronnen, voor deze bijzondere tijden, voor de liefde die ik steeds beter kan ontvangen van mijn Hoger-Zelf ๐Ÿ˜Š


Lief mens,

Houvol !
In deze tijden gaan wij in sneltreinvaart door onze processen, we zitten in de 'snelkookpan'. Houvol, want onze processen zullen steeds sneller doorleeft zijn. 

Er is Licht aan de Horizon

Je bent nooit alleen...๐ŸŒŸ๐Ÿ˜‡๐ŸŒŸ


Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne