Logboek, Hoop in het Licht van de nieuwe Aarde🔗 Welkom.

 Een bemoedigende boodschap van mijn Hoger-Zelf over Hoop....

Lieve Ziel, 

Stop alsjeblieft je te schamen voor je angsten, emoties en problemen terwijl deze er nu juist zijn om jouw Ziel-Bewustzijn te laten groeien in bewust Leven, in bewust Zijn. 

Deze angsten komen vanuit de diepte van jouzelf naar boven om gekend te zijn en erkend te worden.

Deze angsten, emoties en problemen zijn er en komen naar boven, om voor eens en altijd te worden genezen en getransformeerd in een diep kernachtig Innerlijk Weten. Genezen dankzij vergeving in onvoorwaardelijke Liefde.

Dit Innerlijk Weten is eenvoudig en geeft rust. 

Blijf  lieve Ziel vol hoop en vertrouwen in jouw proces van zuivering.


Daarna ontvang ik een stukje tekst als aanvulling.
De tekst komt uit het boek: "Op vleugelen van Licht" van Ronna Herman
Blz. 239

De Kern van de tekst is dat wij niet kunnen falen!

Diegene die elke dag zo goed als zij op dat moment kunnen, afstemmen op de innerlijke leiding van hun Hart, Hoger-Zelf en liefdevolle Meesters, Gidsen en Engelen, zullen hoe dan ook Licht en onvoorwaardelijke Liefde ontvangen !

Wij krijgen vrede, vreugde en vertrouwen aangereikt. 
De vraag is durven wij dit te ontvangen, ook nu het zo intens heftig staat te schudden in onze Ziel, er onophoudelijk golven van oude pijn naar boven worden gestuwd.

Zijn wij instaat onszelf nu in onvoorwaardelijk Liefde, trouw te blijven steunen en iedere aangeboden liefdevolle steun direct in ons hart op te nemen ?

Ik voel en ervaar dat dit nu zo belangrijk is in deze fase van het proces, direct deze liefdevolle steun aan onszelf te geven en ook de extra steun direct in ons Hart op te nemen !!!!

Hoe sneller ik mijzelf open voor deze Liefde - begrip - vergeving des te sneller ik weer met mijn energie in de lift omhoog zit.
Des te sneller ik de vrede in mijzelf opnieuw kan toelaten, kan voelen en behouden. 

Ook wanneer de nacht zeer onrustig is en er veel gebeurt in en om mij heen, wordt mij gevraagd de rust, kalmte en het vertrouwen in mijn eigen proces vast te houden. 

Zo heeft men direct toegang tot mijn Ziel en zijn gevoelsleven om de rust te brengen die opdat moment zo nodig is om vol te houden.

Dagelijks, ieder uur hou ik in mijn gedachten vast, dat het de Wil van de Bron is dat ik gelukkig Ben in wie ik Ben.

Mét en zonder pijn, ik ben volkomen welkom en veilig in Armen van de Goddelijke Moeder/Vader. 

Daarom....

Lief Mens,

Jij die zo moedig op weg bent, alle (oude) pijn los te laten, los te koppelen van je Ziel, weet dat je nooit kunt falen in je onophoudelijk streven naar zuivering en vernieuwing in je Ziel.

Wij zullen in onze intentie van volhardend doorgaan ALTIJD worden geholpen. 

Wij zullen hoe dan ook, verder groeien in onvoorwaardelijke Liefde voor onszelf en voor onze zusters en broeders, zichtbaar en onzichtbaar om ons heen. 

WEES ZEKER van jouw terugkeer naar je directe verbinding met je Hoger-Zelf. Het maakt niet uit hoelang wij erover zullen doen, maak je daar geen zorgen over (!) 

Wij mogen ontspannen in dit intense en intensieve proces, jouw inzet is goed genoeg. 

Deze ontspanning zal ons helpen, ondanks de onrust in ons, toch de vreugdevolle Hoop en positieve verwachtingen voor de dag, te kunnen ontvangen.

Reken er maar op, dat men klaar staat bij ons ontwaken met een overvloed aan Hoop, Vrede en Liefdevolle steun voor de nieuwe dag.

Wij hoeven enkel maar onze handen uit te steken en te ontvangen in ons open Hart.

Zo is het, zo zij het, het is gedaan !


Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne