Logboek, 'Zaadjes' helpen Koers houden....
🔗 Welkom.

Het 'zaadje' dat wij mogen planten...

Weet en vertrouw....
Wanneer jij vanuit je verbinding met je Hart spreekt en/of handelt kan er op ziel-niveau "iets" in de ander wordt aangeraakt, of anders gezegd je plant een 'zaadje' in de Ziel van de ander...

Je raakt een 'snaar' in de Ziel van de ander aan.... Je voedt de Ziel van de ander met bewustzijn/ wijsheid waar de ander op Ziel-niveau zo'n behoefte aan heeft. Zelfs zonder dit bewust te beseffen, verlangt iemand naar "stof tot nadenken"


Ik noem het liever een Ziel-verlangen naar inspiratie in; voelen en waarnemen.  De Ziel voelt en neemt waar wat de aangeboden inspiratie met hem doet en neemt deze ervaring met zich mee.

Wij kunnen dit verlangen bij de ander onbewust 'voelen', waarnemen en daar onbewust op reageren.
Zonder hier op dat moment bewust voor te kiezen... laten wij dit gebeuren. Opdat moment vertrouw je op je Zelf, je Hart en laat jij je hierdoor leiden.

Dit betekent voor mij;

Het 'zaadje' dat wij vanuit ons Liefdevolle Hart willen planten, dat wat wij in Liefde delen, schenken en willen creëren is GOED en VEILIG van en IN zichzelf. Is onschuldig IN zichzelf.

Dit is de waardevolle ontdekkingsreis die wij mensen hier op aarde, met elkaar ondernemen...

Voel je welkom! Jij bent Veilig en onkwetsbaar in de onvoorwaardelijke en Liefdevolle bescherming van het Universum, De Bron .

Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne