Logboek, SOLIDARITEIT in het LICHT van de Nieuwe Aarde....🔗 Welkom.

** SOLIDARITEIT

Vandaag voel ik veel dynamiek in mijn energieveld, dit keer lijkt het erop dat er veel schuldgevoel in het collectieve veld vrijkomt.

De schuldgevoelens die ik voel zijn maar voor een klein percentage van mijzelf, alleen .... daardoor raken de collectieve schuldgevoelens mijn Matrix (mijn Ziel-geheugen en zijn ervaring van pijn/verdriet/angst) wel.

Mogelijk, komt er schuldgevoel vrij bij de wel gevaccineerde mensen, want .... wanneer de overheid zelf het besluit heeft genomen niet gevaccineerde mensen buiten te sluiten, komt het Geweten bij een heleboel mensen in de Alarmstand te staan.


Als niet gevaccineerde medemens wil ik u laten weten:

Dat ik geen oordeel heb over uw beslissing, er is geen veroordeling over wie dan ook.


Ik zie het zo:

  • Zelf heb ik vele levens eerder besloten deze weg te gaan.
  • Dit is de weg waarvoor ik ben gekomen. 
  • Daar was al ver voor het corona tijdperk geen enkele twijfel over in mij en in mijn Ziel.


Wat ik van u zou willen vragen:

Het enige wat ik van u zou willen vragen is Solidariteit te schenken aan hen die een andere keuze hebben gemaakt.
Wellicht hebben zij een andere kijk op welzijn, en levenservaring met Holistisch WelZijn.

Mogelijk hebben deze mensen een andere vorm van vertrouwen in welzijn dan u. 

Dit is Hét tijdperk, 2021 - 2023 dé periode in dit tijdperk, waarin de Mensheid gedwongen wordt naar eigen Geweten en naar eigen Hart te gaan luisteren met de beslissingen die wij moeten gaan maken.

Dit vraagt moed. 


De toekomst die voor ons ligt:

Ik zie als niet gevaccineerde medemens geen enkele reden de wel gevaccineerde medemensen als medestander van de overheid en zijn beleid te scharen, integendeel.

Ik zie u allen als goedwillende en humanistische MedeMensen, die een eigen visie Leven die volkomen uw goedrecht is. 

En zo is het voor ons allen !

Laten wij met elkaar zorgdragen voor een humane en vrije samenleving waar iedereen zichzelf mag zijn en haar/zijn eigen keuzes mag, zal en wil maken.

 

Voor mij bent u mijn Zusters en Broeders die net als ikzelf op weg zijn naar het creëren van een ruimer BewustZijn én een sterker Vertrouwen in de LIEFDE van het Universum, in de Liefde van ieder mens en zijn ziel, inclusief zichzelf en eigen ziel.


Laten wij samen verder gaan !

Er woont Licht, Liefde, Vrede, Vreugde en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne


** Solidariteit:

Bron; WikipediA

Solidariteit (begrip)

Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Solidariteit is het bewustzijn dat alhoewel individuen verschillende taken, interesses en waarden hebben, de orde en samenhang van de maatschappij afhangt van het elkaar kunnen vertrouwen voor het uitvoeren van die specifieke taken. Dit houdt in dat individuen inzien dat het verdedigen of het verder helpen van andermans belangen uiteindelijk in het belang van het individu zelf is. Het kan daarmee bijdragen aan de sociale cohesie.