Logboek, Onderscheidingsvermogen helpt koers houden.....

๐Ÿ”— Welkom.

 

Onderscheidingsvermogen....

Wij kunnen geen stappen overslaan in het proces van ontwaking, het wakker worden.

Wij hebben een sterk Onderscheidingsvermogen nodig om te Laveren op de golven van alle dimensies die voorbij komen..... 

Dit onderscheidingsvermogen hoort voor mij bij de 4e dimensie, zij geeft richting en helderheid aan ons Interne gevoel ! Misschien ervaar jij het soms ook als een noodzakelijk "kwaad"  Want O, O wat kun je daar moe en down van worden.... Onderscheidingsvermogen helpt ons om onze interacties met de wereld om ons heen goed in kaart te brengen, zodat wij steeds beter begrijpen wat er nu precies gebeurt IN ONSZELF....

Waarom is het zo belangrijk dit te moeten doorgronden als je er zo moe of down van kan worden vroeg ik aan mijn hogerZelf.  
Het is juist zo heerlijk PUUR jezelf te zijn zonder al die KOPzorgen.... Of vergis ik mij in het proces ? Is onderscheidingsvermogen wel gebaseerd op het mentale denken of komt het onderscheidingsvermogen misschien juist voort vanuit mijn Hart? 

Inderdaad zegt mijn hogerZelf, wie gebruikt hier nu het onderscheidingsvermogen, je Hart of het ego ?  Wie kiest nu voor het luisteren naar je Hart รณf het ego ?
IK de mens Lyonne, was mijn antwoord. 

Juist, het ego oordeelt maar... je Hart onderscheidt met de ogen van Liefde, zij valt nooit aan, hoeft zich nooit te verdedigen, zij zal waarnemen zonder te oordelen. Het oordelen of het onderdrukken van het oordelen (het is er maar het mag zich niet laten horen/zien) juist dat is zo vermoeiend en maakt down.

Wanneer jij alles wat in je omhoog komt of wat voorbij komt (maar niet vanuit jezelf komt) en je energieveld verstoord, wanneer je dit kunt accepteren voor DAT wat het is "Een verstoring" en geen bestaansrecht geeft aan deze verstoringen, dan.... behoud jij je energie meisje ๐Ÿ’ž
Zo wordt je wijzer, bewuster en zachtmoediger, vooral naar jezelf, daarna naar de ander (!)

Okรฉ dan gaan we maar weer eens goed observeren welke keuze ik maak, er zal vast wel weer een situatie voorbijkomen die mij hierbij gaat helpen.... ๐Ÿ˜‰

LANG LEVE de 4e dimensie alleen.... nu neem ik rust !!!!!! ๐Ÿ’–๐Ÿ’ซ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡๐Ÿ’ซ๐Ÿ’–


Er woont Licht, Liefde, Vreugde, Vrede en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne