Logboek, Onze 'streven vanuit Intentie' helpt Koers houden....

🔗 Welkom.

Streven vanuit onze Intentie....

Vandaag ga ik dieper in op de vraag, Is vertrouwen** een haalbare 'zaak' voor iedereen

Wat ik voel is
 dat streven naar dit vertrouwen de KEUZE is van mijn Ziel.
De keuze voor vertrouwen is je INTENTIE.

Je kunt het gevoel, het idee hebben dat het een
prachtig streven is om te vertrouwen alleen.... dat dit veel schakelen en opnieuw terug schakelen van ons vraagt, wanneer er in ONZE ogen iets is 'mis' gegaan. We kunnen ons soms zo stuntelig voelen... Okè, wij weten dat wij géén 'stuntelaars' Zijn, alleen zo voelen wij ons soms nog wel.

Dit is een ONbewust streven naar perfectie.
Dit is volstrekt overbodig, en werkt je bevrijding van angst tegen (!)

Mij wordt verteld dat streven naar perfectie in zowel mijn daden als het willen begrijpen en bevatten, mijn keuze voor vertrouwen bemoeilijkt en tegenwerkt. 
Streven naar perfectie is vasthouden aan angst.

Vertrouwen IS angst loslaten door je vrij te maken van gevoelens van schuld, schaamte, spijt (boete) verdriet, boosheid enzovoorts. Deze gevoelens houden ons gevangen in het web van angst en emotionele pijn. Wees nooit ontmoedigd vanwege "Dat wat is gebeurt" besef dat het juist de angst is die ons ontmoedigd en ons ver van vertrouwen af zal houden.

Wij kunnen allemaal de Keuze maken, de Intentie van vertrouwen te aanvaarden en zo goed mogelijk na te streven zónder van onszelf, nóg van de ander, perfectie te verlangen.

Alleen angst verlangt naar perfectie.
Liefde WEET dat dit onnodig is omdát het tegenwerkt.


Lief mens,

Het maakt voor het Universum werkelijk niets uit WAAR jij als Ziel staat op de ladder van ontwikkeling in BewustZijn (!!!!)

Iedereen kan de Keuze voor Vertrouwen maken, de keuze om ondanks alles wat er gebeurt, te blijven vertrouwen IN jezelf, je Ziel en je hogerZelf. 

Het maakt voor nu geen verschil, OF jij een gevoel van verbinding voelt met jouw hogerZelf, weet dat het voelen van deze verbinding zal groeien. Je vertrouwen dat Zij er in Onvoorwaardelijke Liefde en Vergeving voor je is, is voldoende.

Zo kan iedereen de keuze maken, ondanks alles wat er gebeurt, ook te blijven vertrouwen in je medeMens, je Zusters en Broeders op Zielsniveau.


Daarom lieve mensen, accepteer dat de Intentie "te Vertrouwen" en het onophoudelijk, vasthoudend streven naar Vertrouwen VOL-DOENDE IS voor het "Universum van Onvoorwaardelijke Liefde".


Ons accepteren en streven maakt voor onze Ziel méér mogelijk in haar/zijn ontwikkeling, dan wij nu kunnen beseffen (!) Wij ontvangen het Licht ....Er woont Licht, Liefde, Vreugde, Vrede en Kracht in jou en mij.


Ik Ben 
Liefs, Lyonne


** zie "Vertrouwen IN en OP..." van 12 - 06 - 2021