Logboek, inspiratie helpt Koers houden....

🔗 Welkom.

 
GedachteKracht....

Vandaag realiseer ik mij opnieuw hoeveel invloed gedachten hebben op mijn beleving van het alledaagse Leven, ik ervaar hoe een angstgedachte gebaseerd op zorgen direct mijn energie, mijn gemoedstoestand kan veranderen, en bepalen.

Daarentegen ervaar ik met vreugde hoeveel Gezag wij hebben over ons Leven, onze gedachten. Wanneer ik mij realiseer dat mijn zojuist gecreëerde gedachte een gedachte van zorgen was haal ik deze gedachte direct weer naar mij terug, met vertrouwen en een sterke focus verbeterd mijn energie Al snel !!! 

Ja zeker, wij zijn in staat onze gedachten die wij het 'Veld' insturen ook weer terug te halen en hier verantwoordelijkheid voor te dragen.
Weten wat je denkt en wat de onderliggende kracht is, hiermee bedoel ik Vertrouwen of angst, is van groot belang.

Met MILDHEID naar je eigen gedachtegang kijken is zo belangrijk, alleen dan ben ik in staat met warme zelfcompassie mijn denken en dus mijn Leven te sturen vanuit mijn Hart.

Zo dankbaar dat wij in deze dagen, dankzij Al het Licht wat naar ons toekomt, vele malen sneller onze alert waargenomen gedachtengoed en/of emotionele gemoedstoestand, kunnen veranderen in een positieve opbouwende Kracht. 

Ik haal de energie die van mij uitgaat terug als dit nodig is, ook jij kunt dit...! 
Doe het met blijdschap en dankbaarheid, wij zijn voorbestemd om een gelukkig leven te creëren.
Zo creëer je een voedingsbodem voor positieve ontwikkelingen en creaties!

Het is goed zo 
Het komt goed.... 


Ik Ben Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne