Logboek, inspiratie helpt Koers houden....

   

   


    

   


                                                                  

🔗 Welkom.

Twee stappen voorwaarts  één stap achterwaarts 🔜 twee stappen voorwaarts  één stap achterwaarts 🔜 twee stappen voorwaarts....

De Wet van Aantrekking

Soms ervaren wij het Leven alsof wij achterwaarts gaan, wanneer de dingen moeizaam gaan en tegenzitten. Tegelijkertijd zijn er ook momenten dat alles stroomt, meezit en we ineens.... met twee stappen vooruitgaan.

Raadselachtig zo lijkt het, echter hier is een eenvoudige waarheid noem het een Universele Wet aan het werk. 

Wanneer wij in vertrouwen voelen, dat wij gekomen zijn voor ervaringen van vreugde en diepe Vrede in ons Hart, voelen wij de Levenskracht in ons stromen en kunnen we volhouden in uitdagende momenten....

Uitdagende momenten die eigenlijk een momentum** zijn, waarin wij uitgenodigd worden om op bewust niveau, ons onderbewustZijn te vullen met Hoop en waarachtig Vertrouwen. Vertrouwen, dat altijd het moment komt dat je weer voorwaarts zult gaan !!! 

Deze uitdagingen zijn géén beproevingen voor onze Ziel om zichzelf te moeten waarmaken, er volgen ook géén beloningen waarmee je weer voorwaarts wordt geholpen, het is eenvoudig het krachtenveld van de Wet van Aantrekking waar de Ziel mee om leert gaan. 

Door de kracht van je intentie worden; Twee stappen voorwaarts, één stap achterwaarts... Drie stappen voorwaarts, één stap achterwaarts, enzovoorts.

Dit is het werk van de Universele Wet van Aantrekking 💕zo verbonden met de Wet van Oorzaak en Gevolg. 

Wanneer wij ons eenvoudig openstellen en vertrouwen hebben in liefdevolle oplossingen voor het Hoogste Goed en welZijn van alles en iedereen, dé Universele belofte, zal het Universum ons Optimaal kunnen blijven voeden met Licht, met Kracht, met Hoop en met nog meer Vertrouwen, en zullen wij moedig voorwaarts gaan.

Lieve Mensen, ik wens voor ons allen een krachtig vertrouwen in deze Universele Wetten en in de liefdevolle EENVOUD van het Hart, het HogerZelf.


Liefs, Lyonne

**Momentum; Overdrachtelijk, de sociale dynamiek rond een beslissend ogenblik.