Logboek, Inspiratie helpt koers houden....


 


🔗 Welkom.

Wet van Chaos  Orde ⇦ Chaos

Er zijn van die dagen dat ik wel een jojo lijk, of anders gezegd de slinger van een pendule die heftig uitslaat naar beide kanten. Regelmatig voel ik dat het stroomt en voel ik een sterk vertrouwen, soms zijn er van die dagen dat ik voor mijn gevoel tegen de stroom in ga... en wordt de slinger heftig in beweging gebracht. Althans, zo lijkt het, alsof dit buiten mijzelf om gebeurt. Niets is minder waar, de beweging komt van binnenuit. Waarom van binnenuit? Welnu...

Alles wat nog onvoldoende in één lijn is met de onvoorwaardelijke Liefde van ons Hart komt in stapjes aan het Licht. Deze disharmonie, de onzuivere tonen van ons ego en ons emotioneel pijnlichaam komen naar voren, naar boven.

Deze onzuivere tonen creëren chaos, door deze chaos van angst en onwetendheid te accepteren en te helen met Begrip en onvoorwaardelijke Liefde (Vergeving), Harmoniseren en Neutraliseren wij de schrille toon van het ego en ons emotioneel pijnlichaam.

Des te minder weerstand je voelt in Chaotische momenten, des te sneller je weer terug bent in de Orde van je Hart... de slinger slaat steeds minder ver uit, dankzij je Intentie van vertrouwen. 

Hoe voorspoedig dit proces zal gaan hangt af van de kracht van je Intentie!
Door de kracht van je intentie zal de slinger minder ver uitslaan en ben je steeds sneller weer terug in je centrum van vertrouwen, stilte en rust.


Lieve Mensen, ik wens voor ons allen een krachtig vertrouwen in de liefdevolle Harmonie van het Hart en de neutrale Liefde van het HogerZelf.

Liefs, Lyonne