Logboek: Stille verWONDERing helpt Koers te houden....

🔗 Welkom.

Stille verwondering

Steeds meer ervaar ik hoe belangrijk dit In-zicht is. 

Regelmatig mocht ik ervaren dat 'in Stilte gaan' bij mijzelf naar binnen gaan op vele verschillende manieren kan worden ervaren. Soms was er geladenheid of onrust dan weer vertrouwen, verlangen of overgave.
Ik vroeg mijzelf af; "Hoe komt dit toch?"

Het bijzondere is, op het moment dat ik deze vraag aan mijn HogerZelf voorleg en daarna deze vraag loslaat, erop een onverwacht moment ineens meer duidelijkheid ontstaat....

In één van mijn rustige en 'vrije' dagen (even vrij mogen zijn van turbulente energie wisselingen) waarbij ik de Stilte in mijzelf opzocht ervaar ik een diepe, vreugdevolle stille verwondering en ervaar ik de warme geruststelling van mijn HogerZelf. Ik voel mij meer op mijn gemak en ontspannen.

Deze verwondering, het kunnen waarnemen van het Wonder van mijn eigen Leven en het Leven buiten mij, geeft een diepe rust en geruststelling... Het is goed, en het komt goed.

Juist het verwonderen creëert een opening voor een positief gevoel in mijzelf, over mijzelf maar... zeker ook over de wereld om mij, de aanwezigheid van mijn medemens en de onzichtbare wereld om mij heen.

Verwondering helpt mij ook om met verzoening naar mijn verleden te kijken, hoe en wie ik was destijds, al is het een week geleden.... Ik verzoen mij in verwondering met mijzelf.

Wij ervaren het Wonder van het Leven dankzij ons Hart, zo voelt het voor mij. Verwondering is voor mij een knipoog naar:

Dankbaarheid en Schoonheidsbeleving
Vergevingsgezindheid en O
nschuld 
Vertrouwen en Overgave
Verbinding maken en Verbanden zien 
enzovoorts...

De aandacht richten op verwondering brengt mogelijk ook jou sneller terug in jouw Hogere Energiefrequentie.... 

Houd moed, ook voor mij is dit nog geen dagelijkse kost, maar wij gaan samen verder en voeden het Collectieve BewustZijnsveld van Vrede, Vertrouwen en Verbinding.  We blijven zo goed mogelijk in Stille verwondering. 

Lieve mensen,

Ik wens jullie een prachtige stille verwondering toe!
Dat ook jij de warmte van je Hart en de geruststelling van jouw Hogerzelf kunt ontvangen 💕

Ik Ben Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Veel liefs van, 
Lyonne