Logboek: Vertrouwen helpt Koers houden....

๐Ÿ”— Welkom.


Vandaag mag ik ervaren dat het uiteindelijke resultaat van een uiterlijke inspanning die voortkomt vanuit een keuze voor Vertrouwen niet zozeer alleen het uiterlijke doel dient maar in de eerste plaats de Innerlijke groei van alle betrokkenen(!) 

AL-doende groeit de mens en zijn Ziel in ervaringsdeskundigheid, door Vertrouwen in de praktijk te brengen.....

Zo is het ook met de uiteindelijke resultaten die voortkomen vanuit angst-gerelateerde inspanningen. Op angst-gedachten en gevoelens gerichte aandacht trekt nog meer angst naar zich toe (!) Toch dient ook deze keuze voor angst een Hoger doel, namelijk dat wij mensen en Ziel ervaren dat een op angst gerichte aandacht een toename van angst en afbreuk van vertrouwen  teweegbrengt.

Echter...
Steeds meer ervaar ik dat mijn keuze voor 'in-vertrouwen te Zijn' mij innerlijk laat groeien, want een diep gevoeld vertrouwen geeft Hoop en Kracht! 
Belangrijk is dat ik besef dat het beste resultaat dat bereikt kan worden = dat alle betrokkenen groeien in vertrouwen.
Ook wanneer ik het gevoel heb dat het uiterlijke resultaat nog niet helemaal geworden is wat Ik (Ego) de persoonlijkheid had gehoopt.

Dit geeft mijn een enorme stimulans om vooral mijn aandacht te blijven richten op vertrouwen en mijn keuzes in-vertrouwen te blijven maken. Door mijn uitstraling van 'in-vertrouwen Zijn' straal ik een vertrouwen uit naar mijn medemens, dit kรกn hen houvast geven om ook op zichZelf te durven vertrouwen.

Laten wij onze aandacht richten op; in-vertrouwen te Zijn wie jij ten diepste Bent.
Zo zullen wij bakens zijn van Licht en vertrouwen voor eenieder die opzoek is naar houvast. Wij vragen het Universum om houvast en leven deze Overgave voor...


Ik Ben Licht
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne