LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

๐Ÿ”— Welkom.

Vandaag begrijp ik hoe belangrijk het is dat ik steeds opnieuw kies voor 'Leven vanuit mijn Hart' Steeds opnieuw kiezen voor luisteren en uitluisteren, met aandacht voor de onderliggende boodschap van de ander. Leven vanuit je Hart is een doorlopende keuze... 

Vergevingsgezindheid en medeleven zijn noodzaak voor het vinden van oplossingen, maar ook voor het eigen maken van nieuwe vaardigheden.
Het Leven zelf vraagt dit van ons.

Bijvoorbeeld in je eigen kracht blijven staan is soms nog zo onwennig. 
Alleen... door het daadwerkelijk te Doen leren wij Hoe wij dit het beste kunnen aanpakken. Het is de praktijkervaring die 'meesters' van ons maakt. 
Aangezien elke situatie om een specifieke aanpak vraagt, is het devies: vooral blijven oefenen door te Doen.

Daarna is het zรณ belangrijk, de manier van aanpak en de resultaten te accepteren! Te accepteren door iedereen, inclusief jezelf, te vergeven. 
De mantra zou kunnen zijn; "Iedereen werkt mee aan het Hoogste Goed voor Al-les en iedereen" De aanpak en uitkomst kunnen wij in het Licht houden en een oplossing of uitkomst vragen voor het Hoogste Doel van Iedereen die erbij betrokken is.

Afijn, dit ga ik de komende tijd maar veelvuldig toepassen. Mijn ervaringen zijn bij voorbaat Goed zolang ik in mijn Hart blijf en de focus op het Licht en het Hoogste Doel houdt.

Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne