LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

🔗 Welkom.

Vandaag werd ik wakker, nog steeds met rust in mijzelf. Deze nacht was een kalme nacht. 

Toch zijn er energieën om mij heen, ik voel heimwee. Later in de ochtend voel in een zeer sterk verantwoordelijkheidsbesef. Een paar uur later voel ik een vraag om creatieve oplossingen, en een stukje opstandigheid....

Vandaag dus wel wervelingen om mij heen, alleen het voelt niet zo zwaar.

Vandaag wil ik je deelgenoot maken van mijn ervaring dat sommige mensen die hun lichaam moesten achter laten hier op aarde omdat zij overleden zijn, nog zoekende kunnen zijn. De meeste mensen, die geen mens meer zijn maar wel ziel, zijn zich hier ten volle van bewust, alleen niet allemaal.

Ook kunnen er thema's spelen waar deze mensen/zielen nog mee worstelen om los te laten. Bijvoorbeeld, loslaten wie of wat hen zo dierbaar is. Maar ook, worstelen met datgene wat het vertrouwen in het grote witte Licht heeft doen wankelen....

Vanuit mijn Hart ervaar ik opnieuw, dat kalmerende woorden en een vriendelijk uitleg over het thema rust kan brengen, en wanneer wij met Hart en Ziel in Liefde verbonden zijn met onze spirituele begeleiders, wij samen met hen iets mogen betekenen voor onze broeders en zusters op door reis.

Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne