LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

­čöŚ Welkom.

Vandaag mocht ik voelen hoe licht, stil en rustig het is om zonder wervelende energie├źn in of om mijn heen, te Zijn. 
Geen twijfel, zorgen, onrust en noem maar op... te voelen.

Andere dagen kunnen soms ware energetische werkdagen zijn, dan voel ik turbulente, soms stevige of zware energie├źn om mij heen ...

Deze zondag niet, het is stil en helder in mijn hoofd, in mijn zonnevlecht (emotioneel) voelt het kalm en vredig. Zo Dankbaar ben ik met deze dagen, dan komt de Inspiratie makkelijker tot mij en kan ik in pure, zachte liefde schrijven en werken.

Vandaag ben ik bewust in deze stilte, bij mijn Zelf gebleven!
Dankzij deze dagen weet ik weer wie ik diep van binnen Ben....

Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne