LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

🔗 Welkom.

Vandaag vraag ik mijzelf af hoe belangrijk is Vergevingsgezind zijn?

Ik voel mij een mens in 'wording' Juist hier in de duale wereld leert mijn ziel zoveel bij. Bijvoorbeeld, kiezen voor Au-thentiek Zijn kan pijn veroorzaken, althans zo lijkt het... óf was die pijn er al?

Soms kunnen wij zo gestreng zijn naar onszelf toe, schuld, schaamte en spijt gevoelens veroorzaken vaak pijn. Deze angstgevoelens houden de pijn vast. Wat doen we dan aan die pijn?

Ik heb het gevoel dat vergevensgezindheid de sleutel naar je pijn is. Vergevingsgezindheid verzacht de pijn, je sluit vrede met je pijn, zodat je de pijn kunt loslaten, stukje voor stukje óf in één keer...

Laten wij de uitgestoken, liefdevolle hand van het Universum vasthouden en onze angsten aan het Licht geven. Zodat wij steeds opnieuw onszelf kunnen en zullen vergeven!


Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne