LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

๐Ÿ”— Welkom.

Vandaag ervaar ik dat je soms een dag hebt dat je je vooral ontregeld voelt. Ik merk dat ik gevoelig ben voor invloeden die ik alleen vanuit mijn hart op de juiste manier kan benaderen. Vandaag moet ik daar nรณg meer bewust mee bezig zijn om mijzelf weer in Balans te kunnen brengen... 

Er komt weinig uit mijn handen. Ik denk aan de woorden van Christina Von Dreien in haar laatste boek, verzet je niet tegen deze dagen, accepteer ze voor dat wat zij zijn! Voor deze dagen adviseert Christina: Accepteer het en maak je er niet druk over, het hoort erbij.

Ik noem ze 'Regeldagen'. Ook bij kleine kinderen zien wij deze dagen terug. Ik heb het gevoel dat vooral het innerlijk kind in mij ontregeld is vandaag. Met Liefde en begrip neem ik haar bij de hand, zodat wij samen verder kunnen in deze woelige tijden.

Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne