LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

πŸ”— Welkom.

Vandaag voel ik mij diep verbonden met mijn medemens in vele opzichten. Woorden komen ineens zoveel meer vloeiender naar buiten. Heb ik ergens diep van binnen een nieuw besluit genomen? Het voelt zo, alleen nog niet helemaal bewust. 

Waar gisteren regelmatig een verstikkende energie mij in de weg kon zitten (ik kreeg het soms letterlijk benauwd) valt er vandaag veel van mij af. Ook geen onverwachte twijfels meer!

Wat kunnen de dagen toch enorm van elkaar verschillen. Soms lijk ik wel zo'n jojo...

Al twee weken heb ik het gevoel dat ondanks mijn vermoeidheid, vooral mentaal, er toch een sterke focus groeit. De focus op de Goedheid van mijn Hart, trouw blijven aan mijn keuze; alleen focussen op dat wat goed is in mij en goed is gegaan!
Hierdoor lijk ik sneller weer in een positief gevoel te kunnen komen, in mijn eigen energie frequentie. Wat heerlijk is dit, mijn dank is groot πŸ’«πŸ™ πŸ’«Sneller weer terug in een positief gevoel. 

Ja, ik ben sneller emotioneel in kalmte en vrede terug en ervaar meer helderheid. 

Ik hoop jij ook!

Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne