LOGBOEK .... Inspiratie helpt Koers te houden

🔗 Welkom.

Vandaag ervaar ik dat mentale helderheid ook een andere kant heeft namelijk, door meer helderheid in waarnemen ben ik sneller dan voorheen geneigd mijn 'gevoelde' waarheid met grote mentale stelligheid in de wereld neer te zetten. 

Vanwege een grote omwenteling, het schuld/schaamte/spijt programma in mijzelf los gekoppeld te hebben, zie ik nu een nieuwe uitnodiging om goed alert te blijven op hoe ik mijzelf neer zet in de wereld. Ik ben instaat mij beter te focussen op wat mijn Hart ten diepste wenst en ben daardoor sneller emotioneel in balans en helder in mijn hoofd maar... waar gebruik ik deze helderheid voor?

Wanneer ik mentale kracht en helderheid richt op de Liefdevolle intentie, eigenschappen en opbouwende projecten die ik voor mijzelf en mijn medemens wens dan geeft mij dit veel meer enthousiasme, levenslust en hoop!

We blijven vertrouwen dat alleen *vertrouwen in de Liefde* en een positieve focus, ons door deze intense crises heen zal helpen.


Ik Ben Licht*
Ik Ben Liefde
Ik Ben Kracht
Ik Ben ....

Liefs, Lyonne